Рекомендуємо вашій увазі відео рецепт «Готуємо листкове тісто», в якому провідна поділитися секретами приготування універсального листкового тіста, з якого ви зможете готувати будь-яку випічку. Переглянувши відео, ви дізнаєтеся, при якій температурі потрібно працювати з листковим тістом, щоб не порушувати його структури, як краще нарізати раскатанное листкове тісто, щоб вироби з нього не вийшли важкими. Саме з листкового тіста готуються круасани, які по праву вважаються королівської випічкою. Для приготування листкового тіста береться борошно з високим вмістом клейковини, 50 гр. добре розтопленого вершкового масла, 20 гр. мокрих дріжджів. Дріжджі краще кришити руками, а не різати ножем, щоб уникнути прилипання.

Якщо вас зацікавив відео рецепт «Готуємо листкове тісто», запрошуємо відвідати наш портал в будь-який зручний для вас час. Приємного чаювання!

Категорія:

Кулінарія

Теги:

,

Залишити коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*