Пропонуємо вашій увазі відео рецепт «Готуємо паску», в якому провідна пропонує вам спекти дуже смачний, повітряний і красивий паску. З домашнім паскою пов’язано народне повір’я: якщо паску вийшов вдалим, то в будинку буде все благополучно. На Великдень на Русі пекли не тільки паски, але і всілякі баби: тюлеву, мереживну, лимонну, пухову, ніжну та інші. Пекли баби з бісквітного або здобне-дріжджового тіста, до складу якого входило велика кількість курячих яєць. Від пасок вони відрізнялися своєю особливою легкістю, а також тим, що після охолодження бабу просочували цукровим сиропом. Хоча просочення не була обов’язковою, тому готували і без неї.

Якщо вас зацікавив відео рецепт «Готуємо паску», дивіться на нашому сайті в будь-яке доступне для вас час. Світлого Великодня і вдалих пасок!

Категорія:

Кулінарія

Теги:

,

Залишити коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*