Печиво «Дамські пальчики» або як його називають в Італії «Савоярді» — дуже легке, ніжне, бісквітне печиво, з якого готують тірамісу. У миску вбиваємо десять жовтків, туди ж додаємо 170 грамів цукру. Отриману суміш збиваємо на високій швидкості до отримання білої пишної піни. В окрему миску кладемо сім білків і на середній швидкості збиваємо білки в піну. Збільшуючи швидкість, в отриману масу додаємо сто грамів цукру і збиваємо до отримання білої пишної маси. У кілька прийомів вручну втручаємося білкову піну в збиті жовтки до отримання однорідної маси. У 250 грамів борошна додаємо 1,5 чайної ложки розпушувача, перемішуючи, просіваємо в яєчно-цукрову суміш.

Подальше приготування печива дивіться у відео рецепті «Печиво« Дамські пальчики »на нашому сайті в будь-який зручний для вас час. Приємного чаювання і гарного настрою!

Категорія:

Кулінарія

Теги:

,

Залишити коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*