Запашний м’ясний пиріг можна зустріти буквально на всіх кухнях світу. Це не тільки чудове святкове блюдо, але і чудовий спосіб втамувати голод в будній день. Найкраще їсти такі пироги гарячими, відразу ж після випічки, але нічим не гірше вони будуть і розігрітими. Безсумнівно, різні народи м’ясні пироги теж печуть по-різному, також як і готуються вони з різних видів м’яса. Наприклад, пироги зі свининою НЕ печуть люди мусульманських країн, індіанці не вживають яловичину, хтось віддає перевагу баранину, а хтось тільки м’ясо кролика.

Тісто для приготування м’ясних пирогів можна використовувати практично будь-який: листкове, дріжджове, солонувате пісочне, прісне, іншими словами, будь-яке несолодке. Начинка для пирогів обов’язково повинна пройти термічну обробку, так як сире м’ясо за час випічки не встигає досконально приготуватися. Найсоковитішими виходять пироги, коли ви користуєтеся начинкою з подрібненого м’яса з додаванням трохи м’ясного бульйону або з додаванням яєць, грибів або овочів, як, наприклад, злегка обсмажену цибулю. Досить часто господині використовують для начинки відварений рис, який добре вбирає виділяється м’ясний сік і володіє нейтральним смаком.

М’ясні пироги, на відміну від фруктової випічки, готуються тільки закритими. Це робиться для міцності з’єднання країв тесту, щоб м’ясний сік, що виділяється в процесі приготування, не витікав, а начинка залишалася м’якою і соковитою. Пирогів, що готувалися з дріжджового тіста, необхідно перед випічкою дати час на підняття, а от для випікання з іншого виду тесту цього робити немає необхідності. Ми представляємо вашій увазі відео урок, в якому провідна поділитися з вами кулінарним рецептом випікання м’ясного пирога з дріжджового тіста.

Заходьте на наш сайт і дивіться відео урок «Рецепт смачного пирога з м’ясом». Смачного!

Категорія:

Кулінарія

Теги:

,

Залишити коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*