Як ви думаєте, яке найулюбленіші ласощі для дітей і дорослих в жаркий літній час року. Звичайно ж, це морозиво. Ось тільки в магазинах купити натуральне морозиво без добавок, барвників, консервантів та іншої шкідливої ??для здоров’я хімії, на жаль, дуже складно. Тому ми пропонуємо вам самим в домашніх умовах і своїми руками приготувати дуже смачне і корисне морозиво, яке і самі з’їсте із задоволенням, і дітям можна дати, не боячись. Та й приготувати домашнє морозиво не так і складно, якщо знати деякі тонкощі і секрети.

Безсумнівно, найпростіше готувати морозиво, якщо у вас є електрична мороженица. З її допомогою легко підтримується і температура заморожування, немає необхідності перемішувати отриману суміш в процесі заморожування. Але засмучуватися не варто, ви і без нього приготуєте відмінне морозиво. Найголовніша умова при приготуванні морозива — дотримуватися правил приготування та його рецептуру.

До складу будь-якого морозива обов’язково повинні входити вершки, молоко, цукор і загущувач, за допомогою якого наш продукт і набуває той самий ніжний смак. Без загустителя морозиво виходить грубим і бистротающім. Для того щоб ви отримували задоволення від з’їденого, готувати потрібно тільки зі свіжих і якісних продуктів, використовувати тільки натуральні вершки, стиглі, гарної якості фрукти, хороший шоколад. А от щоб ваше ласощі вийшло більш повітряним і м’яким, кулінари радять додавати в суміш 50 грамів рому або коньяку. Але в цьому випадку десерт буде довше застигати. Крім того, вони рекомендують зберігати отриманий продукт в закритому контейнері з кришкою. Морозиво дуже швидко вбирає присутні запахи і при цьому втрачає свій смак і аромат.

Більше інформації ви дізнаєтеся, коли подивіться відео урок «Як зробити морозиво в домашніх умовах» на нашому сайті.

Категорія:

Кулінарія

Теги:

,

Залишити коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*