Вам захотілося чогось незвичайного на сніданок? Пропонуємо вам спробувати блюдо японської кухні. Вже повірте, японці знають толк в приготуванні їжі. Вам доводилося хоч раз пробувати суші, обгорнуті замість норі японським омлетом. І навіть якщо ви не переносите специфіку яєчного смаку, омлет Тамаго-яки повинен вам сподобатися. Омлет в Японії прийнято готувати в прямокутній сковороді. Замість квадратної сковороди можна скористатися і звичайною. Головне — вона повинна мати хороше непрігарное покриття. Для приготування омлету вам знадобляться: курячі яйця, рослинне масло, сіль, соєвий соус, цукор, біле сухе вино. Курячі яйця збиваються НЕ міксером, а обов’язково віночком, щоб не утворювалися зайві повітряні бульбашки.

З відео рецептом «Японський омлет Тамаго-які» ви можете ознайомитися на нашому порталі в будь-який час доби. Смачного!

Категорія:

Кулінарія

Теги:

,

Залишити коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*