Карвінг або ж «різьблення по їжі» є не тільки модним трендом сьогодні, але і досить древнім мистецтвом, зародились в Китаї. Крім того, це поняття являє собою як красиве вирізання по фруктам і овочам, так і спосіб сервірування столу. На щастя, завдяки сучасним технологіям це мистецтво доступно всім бажаючим.


Помідор в карвинге


У карвинге використовуються найрізноманітніші овочі та фрукти. Найбільш доступними є, звичайно ж, томати. Важко уявити святковий стіл без них. А адже багато років ця ягода вважалася неїстівної і навіть отруйною. Помідори можуть прикрасити будь-яку страву. Помідорні кружечки, укладені з скибочками огірків, невигадливі восьмушки і навіть трояндочки з помідорів добре знайомі всім. А ось рибку з цієї ягоди вам навряд чи доводилося бачити.


Що знадобитися?


Симпатична рибка, зроблена з яскравого помідора, стане чудовою прикрасою для будь-якого столу. Особливо гарно виглядатиме ця прикраса в композиції або для страви, приготованого з риби або морепродуктів. Тим більше що це не проста рибка, а сама, що ні їсти, золота. Адже завдяки такому прикрасі, навіть найпростіший і непримітний салат на вашому святково накритому столі, буде виглядати набагато смачніше, ніж буде притягувати погляд ваших гостей. Щоб зробити таку прикрасу, вам не будуть потрібні спеціальні пристосування, а лише:



  • гострий ніж;
  • яскравий помідор, бажано довгастої форми;
  • терпіння;
  • бажання.


    До того ж, ведуча дуже доступно і зрозуміло показує весь процес виготовлення даного прикраси. Так що радійте своїх гостей майстерністю оформлення столу і смачною їжею!

Категорія:

Інше

Теги:

,

Залишити коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*